Webshop


De Gelaarsde Poes - Ticket (generale)

Jeugd & Familie | Duur: 135 minuten incl. pauze

 

Op zondag 31 oktober om 14:30 uur speelt De Gelaarsde Poes (6+) een generale repetitie in Theater Het Plein in Ridderkerk. Hierin komt alles voor het eerst echt samen, dus ook het publiek. Kom jij kijken? Er is vrije plaatskeuze, wel verzoeken wij je de instructies van het personeel op te volgen.  Speciaal voor de kids hebben we een dresscode: Halloween! Hoe gruwelijk eng kom jij naar de voorstelling kijken? 


OVER DE GELAARSDE POES
Een eigentijds komisch sprookje voor iedereen vanaf 6 jaar. Vol met swingende muziek van Michael Jackson. Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn Gelaarsde Poes. Samen trekken ze door het dwergstaatje Biechtenstein, op zoek naar eten en werk. Door de slimme en onnavolgbare streken van Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Is prinses Wendy zo lief als ze er uit ziet? Kan een monster ook een muis zijn? En hoeveel levens heeft een kat eigenlijk?

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Met ingang van 1 september 2021 dienen theaterbezoekers (ouder dan 12 jaar) naast hun toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs te tonen. Dit in de vorm van de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl. Hiervoor moet je aan een van onderstaande criteria voldoen:  

-  een vaccinatiebewijs (14 dagen na de tweede prik)

-  een herstelbewijs (voor personen die max. 6 maanden geleden van corona zijn hersteld)

-  een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement uitgevoerd door een van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.org. 

 

Houd er rekening mee dat je een coronatoegangsbewijs dient te tonen voor aanvang van de voorstelling. Hierdoor mogen wij de volledige zaalcapaciteit benutten en komt de 1,5 meter afstandsregel te vervallen. 

DGP - Ticket Volw.

€ 12,50

  • Uitverkocht

Poez Jack

Onze herkenbare toffe jack nu ook voor kids! Met achterop het kunstwerk van De Gelaarsde Poes en op de borst de naam en cast van de speler. Vet he?! 

 

Specs. POEZ-Jack

7 - 9 jaar Breedte 43 cm | Lengte 52 cm

9 - 11 jaar Breedte 46 cm | Lengte 57 cm

11 - 13 jaar Breedte 49 cm | Lengte 62 cm

Poez-jack Kids
€ 50,00

€ 45,00

  • Uitverkocht

Poez-Poster

Dit is nou een poster die je boven je bed wil ophangen! Bij zo’n toffe voorstelling als De Gelaarsde Poes hoort een uniek beeldontwerp. Iets wat eruit springt! Kunstenaar Liesbeth Vlasblom van Atelier Rondom Kleur heeft daarom speciaal deze prachtige poster handgemaakt. Wat zijn wij enorm blij met dit unieke kunstwerk! 

Poster - De Gelaarsde Poes

€ 5,00

  • Uitverkocht