STAGE LOPEN


ONS TEAM

Ons team is enorm divers, veelzijdig en professioneel. Maar bovenal speels en dynamisch. We bouwen met elkaar. Hoe? Bij het ene project ben je de leider en stuur je jouw team aan, bij het andere project word je aangestuurd en voer je uit. Zo is er altijd iets te doen en blijft Building Arts speels en uitdagend tegelijkertijd. Kortom, er valt genoeg te leren voor iedereen en daarom noemen we onszelf een speeltuin. Daarin is plek voor iedereen. Dus ook voor jou!

 

ONS STAGEPROFIEL

In de korte tijd dat we bestaan hebben we al meerdere stagiaires opgeleid. Een aantal is zelfs nog steeds onderdeel van ons team, alleen nu als betaald professional. Zo zijn we dus niet alleen een leerplek, maar ook een werkplek.

 

JOUW STAGE

Je bent altijd werkzaam in meerdere projecten, waarin een aansluiting ligt met jouw opleiding en/of toekomstige werkveld. Wij breiden je netwerk in het culturele werkveld uit en bieden je de tools om zelfstandig te kunnen opereren. Samen kijken we wat je hiervoor nodig hebt. Wij begeleiden je daarna zorgvuldig met praktische doelstellingen. 

WAT ZOEKEN WE?


AV-specialist


Van draaiboek en shotlists samenstellen tot filmopnames en eindmontage. Bij ons ben jij met recht een AV-specialist. 

 

Periode 

 Maart tot juli 2021 - 4 dagen per week

 

Wat ga je doen?

  • Je maakt content voor ons YouTube-kanaal & Socials.
  • Je ontwikkelt beeld en geluid rondom onze producties, podcasts en workshops.
  • Je geeft invulling aan je eigen zelfstandige (film)project binnen Building Arts.

Wat bieden wij?

  • Een dynamisch en speels team vol professionals om van te leren.
  • Begeleiding in je ondernemerschap, ook na je stage.
  • Ruimte voor het ontwikkelen van je eigen project binnen onze organisatie, zodat je na je stage direct betaald aan de slag kunt gaan.