STAGE LOPEN


ONS TEAM

Ons team is enorm divers, veelzijdig en professioneel. Maar bovenal speels en dynamisch. We bouwen met elkaar. Hoe? Bij het ene project ben je de leider en stuur je jouw team aan, bij het andere project word je aangestuurd en voer je uit. Zo is er altijd iets te doen en blijft Building Arts speels en uitdagend tegelijkertijd. Kortom, er valt genoeg te leren voor iedereen en daarom noemen we onszelf een speeltuin. Daarin is plek voor iedereen. Dus ook voor jou!

 

ONS STAGEPROFIEL

In de korte tijd dat we bestaan hebben we al meerdere stagiaires opgeleid. Een aantal is zelfs nog steeds onderdeel van ons team, alleen nu als betaald professional. Zo zijn we dus niet alleen een leerplek, maar ook een werkplek.

 

MEER WETEN?

Twijfel je of de onderstaande stage past bij je opleiding? Bekijk dan de competities en doelstellingen van de stage via ons bedrijfsprofiel op de stagemarkt.

WAT ZOEKEN WE?


AV-specialist met hart voor Cultuur!


Ben jij een creatieveling die beschikt over technische vaardigheden met een hart voor cultuur? Misschien is dit dan wel jouw perfecte stage! Wij zoeken een AV-specialist die goed zelfstandig kan werken en communicatief sterk is. Dus, heb jij oog voor detail en ben je flexibel? Solliciteer dan nu!

 

PERIODE?

September 2021 tot Januari 2022 - 5 dagen per week.

 

WAT GA JE DOEN?

Van draaiboek en shotlists samenstellen tot filmopnames en eindmontage. Bij ons ben jij met recht een AV-Specialist. Binnen deze stage ligt de focus met name op post-production. 

  • Je maakt content voor ons YouTube-kanaal & Socials.
  • Je ontwikkelt beeld en geluid rondom onze producties, podcasts en workshops. Voortdurend actief in meerere projecten dus!
  • Je geeft invulling aan je eigen zelfstandige (film)project binnen Building Arts. 

WAT BIEDEN WIJ?

Wij breiden je netwerk in het culturele werkveld uit en bieden je de tools om zelfstandig te kunnen opereren. Samen kijken we wat je hiervoor nodig hebt en begeleiden je daarna zorgvuldig met praktische doelstellingen. 

  • Begeleiding in je ondernemerschap, ook na je stage.
  • Ruimte voor het ontwikkelen van je eigen project binnen onze organisatie, zodat je na je stage direct betaald aan de slag kunt gaan.