PErformances


De afdeling Performances is opgericht om theatervoorstellingen toegankelijk te maken voor alle inwoners van Ridderkerk. Naast het eigen werk biedt de afdeling Performances ook de mogelijkheid om jaarlijks verschillende kunstdisciplines te ontmoeten. Wij geloven namelijk dat je van kijken ook heel veel leert. Een manier waarop we dat doen is via onze Programmaraad Jeugdtheater.  

De Programmaraad Jeugdtheater Ridderkerk

De Programmaraad Jeugdtheater Ridderkerk is speciaal opgericht met/voor inwoners van Ridderkerk om jeugdtheater weer terug te brengen naar de gemeente. 

 

WAT DOEN JULLIE?

Per kalenderjaar worden vier voorstellingen ingekocht die aansluiten bij de wensen van de Ridderkerkse theaterbezoekers. Daarnaast wordt een bijpassend randprogramma samengesteld die uitnodigt tot verdieping en verbreding in cultuur. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan een theaterworkshop of meet & greet met de acteurs na afloop van de voorstelling.

 

WAT KAN IK DOEN?

Zo’n voorstellingsmiddag wordt gedragen door vrijwilligers en we zoeken nog enthousiastelingen! Dus ben jij een bevlogen workshopleider, gastvrouw of programmeur, dan zoeken we jou!


Mede mogelijk gemaakt door: