Wie zijn we?


Samen kun je meer dan alleen, daarom bestaat Building Arts uit creatieve geesten die elkaar versterken en inspireren tot vernieuwende educatieve activiteiten. Van theaterworkshop tot filmproject, bij alles staat de kwaliteit van onze activiteiten bovenaan. Door onze uitdagende en afwisselende activiteiten is er een basis team opgebouwd, waarbij iedereen in zijn of haar kracht staat.
Samen proberen wij het beste uit de ontwikkeling van het kind te halen.

Marco van 't Wout

Creatief Directeur

Marco is de creatieve motor van Building Arts. Zijn idealen en visie over de samenleving zijn het fundament waarop de organisatie voortdrijft. In zijn functie van Creatief Directeur is het belangrijk dat hij nieuwe verbindingen legt en ideeën bedenkt om de kwaliteit van Building Arts hoog te houden. Daarnaast is Marco de vaste theaterdocent op dinsdag en woensdag binnen de afdeling Education. 

Aron de Lijster

Financieel Directeur

Aron is de man op de achtergrond. Een harde werker die, zonder dat iemand het ziet, ervoor zorgt dat de organisatie in beweging blijft. In zijn functie als Financieel Directeur is het zijn taak de creatieve inhoud van de afdelingen om te zetten in cijfers. Daarnaast blijft hij kritisch observeren en zoekt naar nieuwe mogelijkheden en kansen voor Building Arts. Voor alle vragen rondom financiën kun je bij Aron terecht!


Rik van der loos

Zangdocent woensdag

Als een stokstaartje dansen, terwijl je een opera zingt...vraag het Rik en hij kan het. Rik is een duizendpoot met ongelofelijk veel talent, welke hij goed heeft kunnen ontwikkelen tijdens zijn opleiding aan de MBO Theaterschool Rotterdam. Nu studeert hij aan Fontys Hogeschool van de Kunsten in Tilburg.

 

Rik staat voor veelzijdigheid en probeert het beste uit zichzelf en de ander te halen. Daarom past hij goed binnen het team. Rik geeft op woensdag zang als onderdeel van de musicallessen. 

Agnes Philipsen

Dansdocent woensdag

Over de grond rollen als een sneeuwbal of springen in de lucht als een spin met 8 poten. Agnes laat je alle hoeken van de ruimte zien terwijl je danst. Floorwork is haar specialiteit en kenmerk geworden, na haar opleiding aan de dansacademie van Codarts - Hogeschool van de Kunsten in Rotterdam.

 

Haar positiviteit en enthousiasme zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf wilt halen. Agnes is een goede en fijne aanvulling van het team. Agnes geeft op woensdag dans als onderdeel van de musicallessen. 

Felix Feenstra

Dansdocent vrijdag

Naast een positieve en energieke gast is hij ook nog eens acteur en danser. Felix weet waarover hij het heeft als docent, omdat hij zijn vaardigheden en talent blijft onderzoeken. Als geen ander ziet hij hoe kunst ingezet kan worden als middel om persoonlijke groei te bevorderen. Een betere toevoeging aan het team is er niet.

 

Na zijn opleiding aan De Acteerschool Rotterdam wilde Felix graag doorgroeien als dansdocent aan de dansacademie van Codarts - Hogeschool van de Kunsten in Rotterdam. Felix geeft de danslessen op vrijdag.


Maud Schoonen

Zangdocent

Net als alle andere teamleden is ook Maud een veelzijdige duizendpoot. Ze is zangeres, actrice, kan goed dansen en is daarnaast ook nog eens een professioneel fotografe. Met haar aanstekelijke enthousiasme wil je niets anders dan met haar meezingen. 

 

Maud volgde de opleiding Muziektheater aan Codarts, de Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. En heeft afgelopen jaar haar master Communication Art & Design afgerond aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Maud verzorgt bij Building Arts de externe zangworkshops. 

Dalith Tempert

Theater- & Filmdocent

Van bedenken en uitvoeren  tot onderzoeken en doceren, Dalith kan het allemaal. Ze is actrice, vlogger, theatermaker, docent en begeleidt als producer in haar eigen bedrijf jonge kunstenaars in het produceren van hun eigen werk. 

 

Dalith volgde de opleiding Theatre & Education aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Met zoveel skills is het niet meer dan logisch dat je Dalith veel terugziet binnen Building Arts. Zowel bij externe film en theaterworkshops als in de rol van Captain bij de Stadstour: Joris en de Draak'.

Jim van den Bliek

Projectleider Joris en de Draak

Naast een goed acteur is hij een bevlogen en creatieve producer die met zijn hart bijzondere projecten weet op te bouwen. Jim heeft oog voor detail, al is het project nog zo groot. Van inhoudelijk en artistiek meedenken tot de grote lijnen en planning bewaken. 

 

Jim volgde zijn opleiding tot acteur en creatief producer aan De Acteerschool Rotterdam en is daarnaast ook afgestudeerd als Social Worker aan de Hogeschool Rotterdam. Bij Zinaplatform van Adelheid Roosen ontwikkelde hij als onderdeel van het artistiek team de Wijksafari. Deze ervaring en skills zijn dan ook erg waardevol voor zijn rol als projectleider van de Stadstour: 'Joris en de Draak' bij Building Arts.