Wie zijn wij?


Samen kun je meer dan alleen, daarom bestaat Building Arts uit creatieve geesten die elkaar versterken en inspireren tot vernieuwende educatieve activiteiten. Van theaterworkshop tot filmproject, bij alles staat de kwaliteit van onze activiteiten bovenaan. Door onze uitdagende en afwisselende activiteiten is er een basis team opgebouwd, waarbij iedereen in zijn of haar kracht staat. Samen proberen wij het beste uit de ontwikkeling van onze doelgroepen te halen.

Marco van 't Wout

Creative Director & Creator

Marco is de grote (letterlijk) creatieve verbinder van Building Arts. Hij is voortdurend opzoek naar mogelijkheden,  vernieuwingen en creatieve producten voor de organisatie en de individu. 

Robert van de Merwe

Creator

MET Robert. Dat is niet alleen hoe hij opneemt als je hem belt, het vat Robert in een keer samen. MET staat voor: Meester En Theatermaker. Robert creëert theaterbelevingen met jong & oud. 

Rik van der Loos

Creator

Rik staat voor veelzijdigheid en probeert het beste uit zichzelf en de ander te halen. Hij creëert, geeft les en componeert. Kortom: een alleskunner die het team aanvult.