Wie zijn we?


Samen kun je meer dan alleen, daarom bestaat Building Arts uit creatieve geesten die elkaar versterken en inspireren tot vernieuwende educatieve activiteiten. Van theaterworkshop tot filmproject, bij alles staat de kwaliteit van onze activiteiten bovenaan. Door onze uitdagende en afwisselende activiteiten is er een basis team opgebouwd, waarbij iedereen in zijn of haar kracht staat.
Samen proberen wij het beste uit de ontwikkeling van het kind te halen.

Marco van 't Wout

Creatief Directeur

Marco is de creatieve motor van Building Arts. Zijn idealen en visie over de samenleving zijn het fundament waarop de organisatie voortdrijft. In zijn functie van Creatief Directeur is het belangrijk dat hij nieuwe verbindingen legt en ideeën bedenkt om de kwaliteit van Building Arts hoog te houden. Daarnaast is Marco de vaste theaterdocent op dinsdag en woensdag binnen de afdeling Education. 

Aron de Lijster

Financieel Directeur

Aron is de man op de achtergrond. Een harde werker die, zonder dat iemand het ziet, ervoor zorgt dat de organisatie in beweging blijft. In zijn functie als Financieel Directeur is het zijn taak de creatieve inhoud van de afdelingen om te zetten in cijfers. Daarnaast blijft hij kritisch observeren en zoekt naar nieuwe mogelijkheden en kansen voor Building Arts. Voor alle vragen rondom financiën kun je bij Aron terecht!


Rik van der loos

Zangdocent woensdag

Als een stokstaartje dansen, terwijl je een opera zingt...vraag het Rik en hij kan het. Rik is een duizendpoot met ongelofelijk veel talent, welke hij goed heeft kunnen ontwikkelen tijdens zijn opleiding aan de MBO Theaterschool Rotterdam. Nu studeert hij aan Fontys Hogeschool van de Kunsten in Tilburg.

 

Rik staat voor veelzijdigheid en probeert het beste uit zichzelf en de ander te halen. Daarom past hij goed binnen het team. Rik geeft op woensdag zang als onderdeel van de musicallessen. 

Agnes Philipsen

Dansdocent woensdag

Over de grond rollen als een sneeuwbal of springen in de lucht als een spin met 8 poten. Agnes laat je alle hoeken van de ruimte zien terwijl je danst. Floorwork is haar specialiteit en kenmerk geworden, na haar opleiding aan de dansacademie van Codarts - Hogeschool van de Kunsten in Rotterdam.

 

Haar positiviteit en enthousiasme zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf wilt halen. Agnes is een goede en fijne aanvulling van het team. Agnes geeft op woensdag dans als onderdeel van de musicallessen. 

Jim van den Bliek

Projectleider Joris en de Draak

Naast acteur is hij een bevlogen en creatieve producer die met zijn hart bijzondere projecten weet op te bouwen. Jim volgde zijn opleiding tot acteur aan De Acteerschool Rotterdam en is daarnaast ook afgestudeerd als Social Worker. Bij Zinaplatform van Adelheid Roosen ontwikkelde hij - als onderdeel van het artistiek team - de Wijksafari.

 

Deze ervaring en skills zijn dan ook erg waardevol voor zijn rol als projectleider van de Stadstour: 'Joris en de Draak' bij Building Arts.