Wat kunnen wij voor jouw organisatie betekenen?

In de afgelopen jaren hebben wij veel producten en diensten mogen ontwikkelen speciaal voor bedrijven en maatschappelijke organisaties. Van educatievoorstelling tot teamtraining. Maar denk ook aan  SoVa-workshops en cultuuraanbod op locatie. Building Arts creëert op maat, passend bij de vraag vanuit jouw organisatie. 


Educatievoorstelling


Groep 1 t/m 5

Vanaf €125 per voorstelling

Het is 2020, de Notre Dame is afgebrand. Alles is verwoest, maar tussen het puin vindt de kleine Viktor ineens een gouden klok met daarin gegraveerd: noodlot. Hoe komt dat hier? Wie zou dat nu gedaan kunnen hebben? Was er een klokkenluider in de Notre Dame? Een toffe, interactieve educatatievoorstelling! 


Film-/vlogworkshop


Voor Po & VO

Workshopreeks vanaf €250

Van vloggen als enzo knol tot een echte film maken. Alle vormen van film of vlogs maken zijn mogelijk in onze workshops. Wij leren je om met simpele stappen helemaal zelf een film te maken. Van verhaal tot montage en dat allemaal met je telefoon! Denk jij dat jouw film geslaagd is? Dan delen wij dat resultaat op YouTube.


Disney de Bedoeling


VAN JONG TOT OUD

Vanaf €700 op locatie

Een live action om de medemens op ludieke wijze te herinneren aan de 1,5 meter. Je kunt het je zo gek niet bedenken, want alle karakters van de populaire jeugdanimatiefilms kunnen voorbij komen. Jij bepaalt de locatie. Voor iedere doelgroep is er een passend aanbod. Want zeg nu zelf, Disney de Bedoeling.



Theaterworkshop


Voor Po & Vo

Workshopreeks vanaf €200

In onze theaterlessen leer je spelenderwijs acteren, maar belangrijker nog: je onderzoekt jezelf. Zo ontdek je niet alleen wat jouw talent is, maar ook hoe je jouw fantasie inzet om de wereld om je heen kleur te geven. Stoelen worden kastelen en een witte streep wordt een waterval. Samen creëeren we een tof verhaal met jouw talent als vertrekpunt.  


Leren Presenteren


Van jong tot oud

Op maat gemaakt

Voor een groep mensen of camera staan en praten lijkt simpel, maar is nog niet zo makkelijk. Toch is het een vaardigheid die we van jongs af aan willen zien bij kinderen in spreekbeurten en presentaties voor de klas. Ook op latere leeftijd is het een belangrijke tool voor sollicitaties en netwerken. Wij leren je de tools in onze workshop en/of training.


Ik Hep Taalent


Groep 4 t/m 8

Op maat gemaakt

Een taaltraject speciaal ontwikkeld voor het versterken van (mondelinge) taalvaardigheid, woordenschat en verbeeldingskracht bij kinderen van de basisschoolleeftijd. In dit drieluik worden tekst, beeld en context behandeld rondom boeken. En dan niet op een stoffige ouderwetse manier, maar juist door energiek, interactief, speels en uitdagend te zijn.