Ons Cultuuraanbod


Gecreëerd om op speelse wijze te ontwikkelen & groeien.

Building Arts heeft een speels karakter en die nemen we dan ook altijd graag mee in alles wat we creëren, Zonder de kwaliteit van het eindproduct uit het oog te verliezen, houden we ons vast aan de toegevoegde waarde van kunst als middel. Ons doel is zelden kunst met een grote K maken en toch is de kennis en het vakmanschap om hiertoe te geraken in huis. Building Arts zoekt de samenwerking met verschillende (lokale) partijen om de beste kwaliteit te leveren en bereikbaar te zijn voor iedere doelgroep. Dat maakt elk project en product veelzijdig, interactief en gericht op een doelgroep. 


Wat kan Building Arts voor jou betekenen?


Cultuuraanbod

Voor jeugd, jongeren & volwassenen


Bij ons kun jij je online en offline ontwikkelen in kunst & cultuur. Of je nu mee wilt doen met een rondreizende jeugdproductie of liever in een theaterzaal naar een leuke voorstelling kijkt. Er is voor iedereen iets te ontdekken. 


Cultuureducatie

Voor scholen, bedrijven & organisaties 


In de afgelopen jaren hebben wij veel producten en diensten mogen ontwikkelen speciaal voor scholen, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Building Arts creëert op maat, passend bij de vraag vanuit jouw organisatie.