Tarieven


Hieronder vind je een overzicht van onze tarieven. Onze tarieven zijn onderverdeeld in verschillende lestijden en leeftijden.

Door middel van het inschrijfformulier is er een betalingsverplichting aangegaan met Building Arts voor een heel of half cursusjaar. Indien eerder wordt gestopt, vindt er geen restitutie plaats. Later instromen is altijd mogelijk, in dat geval wordt de eerst van de maand gerekend als het instroom-moment.

 

Leeftijd Lesduur Cursusgeld half jaar Cursusgeld heel jaar
2 t/m 23 jaar 60 minuten €100 €200
2 t/m 23 jaar
90 minuten €150 €300
2 t/m 23 jaar
120 minuten €200 €400

 

Het lesgeld kan betaald worden in maximaal 2 termijnen. Indien de cursist hiervan gebruik maakt, worden er administratieve kosten berekend van €10 per betalingstermijn. Automatische incasso is bij ons (nog) niet mogelijk, daarom dient de cursist het cursusgeld zelf over te maken op het rekeningnummer van Building Arts voor onderstaande datum.

1e betalingstermijn: 1 oktober 2018

2e betalingstermijn: 1 maart 2019

Stempelkaart

Na het volgen van een proefles kan het zo zijn dat je nog steeds twijfelt of je de lessen wel echt leuk vindt. Daarop hebben wij de stempelkaart bedacht. Een stempelkaart is persoonsgebonden en kan slechts eenmalig worden aangeschaft. Met de stempelkaart is het mogelijk om de verschillende lessen bij Building Arts uit te proberen. 

 

Onze stempelkaart bestaat uit 9 vakjes en kost €45.
Een cursus van 60 minuten staat gelijk aan 1 stempel en een cursus van 90 minuten staat gelijk aan 2 stempels. De docent zal de cursus afstempelen aan het begin van de les. Zorg er daarom voor dat je de stempelkaart elke cursus bij je hebt.